Over

Hallo Mensen,

Mijn naam is Edwin Max en ik ben al sinds kinds af aan een enorme liefhebber van vogelpiek, ofwel darts. Op de basisschool begon ik darten al leuk te vinden en nam ik regelmatig vriendjes mee naar huis om te darten. Veel later, rond mijn achttiende, ben ik wat serieuzer gaan darten door me in te schrijven bij een dartclub. Vervolgens ben ik competitie gaan gooien door het hele land.

Ondanks mijn liefde voor het spelletje heb ik nooit echt het talent gehad om op topniveau te darten. Vandaar dat ik me meer ben gaan concentreren op het populairder maken van de dartsport. Hoewel dit al aardig aan de gang is door de komst van Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen, denk ik toch dat de dartsport in Nederland nog een stuk populairder kan en moet worden. Zeker tegenwoordig, omdat darts een spel is dat perfect in beeld kan worden gebracht op televisie. Je kunt eigenlijk niets missen en in de top is het eigenlijk altijd wel spannend. Iedereen kan van iedereen winnen, waardoor elke partij op een groot toernooi of WK voor een verrassing kan zorgen.

Kortom, darts is een wereldsport en met deze website wil ik mijn bezoekers hiervan overtuigen. Daarnaast wil ik mijn terugkerende bezoekers op de hoogte houden van de sport en ook wat nieuwtjes en tips geven over de sport. Kijk dus maar rustig rond!

Groeten,

Edwin